Be för alla folk, länder och språkgrupper

ow_appow_finOperation World har nu knåpat ihop en app för telefoner som ger dig en översikt över alla världens länder. Du hittar grundfakta om länderna, men också information om det andliga läget i landet. Hur många kristna det finns i landet. Vilka bönebehov som är aktuella i respektive land.

Appen innehåller också en sådan finurlighet att man också kan anmäla sig som förebedjare för olika länder.


När jag var inne i appen och letade fram Finland så hade 111 personer klickat in sig som förebedjare. För Sveriges del var antalet 0 och Norge hade fått 2 klick. Det ska förstås inte tolkas som att det inte finns förebedjare för landet i Sverige och Norge, men snarare att fler finländare vid det här laget hittat till appen.

Hur som helst, vill du veta mer om det andliga läget i olika länder har du här ett smidigt verktyg med kortfattad men relevant information. Appen finns i app-butikerna för iPhone och Android-telefoner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: