Nio dagar i Jerusalem – påsken förklarad

pask16_as_vid_300I en serie på nio avsnitt (ett per dag) förklaras de viktigaste händelserna i Jerusalem i samband med Jesu lidande och död för snart 2000 år sedan. Siewert Öholm och teologen Anders Sjöberg har producerat en nio-delad serie under temat ”Påsk i Jerusalem”. På plats i Betania, på Oljeberget, i Jerusalem berättar Anders Sjöberg om vad som hände och vad det kan betyda för oss idag.

Bra med förklarande videoundervisning i lagom korta avsnitt (8-12 min) om vad den kristna påsken handlar om. Serien började på lördag 19 mars och ett avsnitt per dag publiceras fram till påskdagen 27 mars. Efter publiceringen kan avsnitten ses när man så önskar. Så du kan börja med avsnitt 1 och se avsnitten i den följd de publicerats om du så vill. Påsk i Jerusalem-serien hittar du på Dagen tv

Här första avsnittet:

Kategorier:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.