Pingst Pastor Konferens 2015

pp_300Varje år i januari samlas hundratals pingstpastorer till gemensam konferens i Stockholm. Fokuset är lagt på att utveckla och fördjupa ledarskapet och teologin, men också på att uppmuntra pastorerna genom det kollegiala igenkännandet och nätverkandet. De finlandssvenska pingstpastorerna deltog för några år sedan i Pastorsakademin. Pingst Pastor Konferensen är fortsättning på den processen. När pingstpastorerna från Sveriges 8 regioner nu samlas till konferens så deltar också pastorer från Svenskfinland, dvs, region 9.

I årets konferens talar bl.a. Pelle Hörnmark, Neville Goldman, Daniel Alm, Lars Trägårdh, Annelie Lennartsson, Stefan Beimark, Dan Salomonsson, Wivecka Ljungh, Magnus Carlson, Elloise Nordkvist och Kenneth Grönroos. Den sistnämnda arbetar för Finlands svenska Pingstmission och Betelförsamlingen i Karis, och har länge arbetat för olika församlingar i finlandssvenska pingst. Han har stor erfarenhet av att förnya församlingar, bygga kyrka med en ung generation och av att coacha ledare.

Konferensen hålls den 7-9 januari 2015. Mer info på pastor.pingst.se

Trackbacks

  1. […] Pingst Pastor 2015, Stockholm – mer om det här i separat inlägg. I år kommer även Kenneth Grönroos att tala. Mer om den här konferensen i separat […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: