Viktiga händelser under 2015 – för FSP

fsp_2015_logoLedare för de finlandssvenska pingstförsamlingarna (FSP) samlas flera gånger under året. Varje samling ger möjlighet att möta kolleger och samtala om det som angår alla. Utan dessa möten blir kontakten mellan ledare och därmed församlingarna mer sporadisk och samarbetet blir svagare. Därför är det en avsiktlig strategi att planera några möten för ledare varje år. De som prioriterar de här samlingarna knyts samman i en gemensam vision och process för församlingsbygget i Svenskfinland.

Här årsplanen för 2015 som är bra att lägga in kalendern:

7-9.1.2015 Pingst Pastor 2015, Stockholm – mer om det här i separat inlägg. I år kommer även Kenneth Grönroos att tala. Mer om den här konferensen i separat inlägg.

20-21.3.2015 FSP Ledardagar i Betania, Sibbo
FSP Ledardagar är avsedda för samtliga ledare och ansvarsbärare i alla finlandssvenska pingstförsamlingar. Därför är det önskvärt att man kommer med en hel grupp från församlingen, det ger så mycket mer för ledarskapets utveckling. Mera information om innehåll, talare och praktiska arrangemang kommer senare.

25.6.2015 FSP Årsmöte i Pingstkyrkan, Jakobstad
Det som tidigare kallades ”förkonferensen” är nu för tiden FSP:s årsmöte och en ledardag. Det kommer antagligen att bli en kväll för ledare den 24.6 innan FSP Årsmöte och sommarkonferensen drar igång. Mera om detta senare.

25-28.6.2014 SK15 – Sommarkonferens, Jakobstad
Årets stora händelse i hela pingströrelsen är naturligtvis Sommarkonferensen. I år står församlingarna i Jakobstad och Nykarleby värdar för den. Det blir dagar av gemenskap, Gudsnärvaro, härliga möten, god mat – något för alla generationer. Tänk om alla församlingar skulle planera och arbeta för att komma med så många som bara är möjligt, och göra dessa dagar i juni till en riktig folkfest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: