Lite mer info om Sommarkonferensen 2014

Sommarkonferens 2014 i Raseborg börjar ta form. Det blir en mångsidig folkfest i Bollhallen i sommarstaden Ekenäs. Förutom storsamlingar med gästtalare som Magnus Persson, Lennart och Carolina Torebring, samt Marina Andersson, blir det också många lite mer riktade samlingar under olika tema. Kvinnosamling, seniorsamling, barnkonferens, fotbollsturnering, youngstermöten.

En hel del intressanta och aktuella tema är också annonserade: Ledarskap i postmodern tid, Hur blev det med profetian om Exodus?, Mission i fokus, En fantastisk skapelse, Ekonomi, fastigheter & personalfrågor i församlingen, Barnen i Guds rike, En kyrka i förändring.

Som vanligt bjuds det på ett större utbud än vad en person hinner vara med på. Så om en församling vill ha maximal nytta av samlingarna så bör man planera lite. Kanske det vore skäl att välja ”delegater” till resp. temasamling – barn&ungdomsansvariga till samlingen om Barnen i Guds rike, styrelsen och kontorspersonal till Ekonomi, fastigheter & personalfrågor och så vidare. Man ber dem lyssna aktivt och skriva upp det som känns vettigt, plocka med sig material och lära känna sina kolleger i andra församlingar. Då kan man få hem kloka erfarenheter, inspirerande idéer, problemlösande insikter och kollegiala kontakter för flera olika områden i församlingens liv och arbete.

sommarkonferens2014affisch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.