Pingstfolk på YLE Vega år 2014

bet_kombibandetVarje år fördelas radiogudstjänster och andakter på YLE Vega mellan de olika kyrkorna i landet. 3 pingstförsamlingar står i år värd för en radiogudstjänst och en rad enskilda radiopratare bidrar till Aftonandakter och Andrum.

I början på året har redan två radiogudstjänster från finlandssvenska pingst hållits – från pingstkyrkan Elim i Jakobstad den 26.1 och från Betania i Sibbo den 9.2 (bilden). Om du vill lyssna – klicka på länkarna. Båda kan avlyssnas i 30 dagarYLE Arenan/Gudstjänst. Nästa radiogudstjänst från en pingstförsamling kommer från Sion i Vasa den 24.8.

Utöver radiogudstjänsterna talar flera personer i Aftonandakter eller i Andrum. Så här ser listan ut för i år från februari och framåt. Aftonandakt 18.2, 25.2 och 10.3 med Fredrik Martin, Ekenäs. Andrum 6.5, 13.5 och 20.5 med Patrik Hellström, Jakobstad. Aftonandakt 24.6 och 30.6 med Lilian Sjöberg, Ekenäs. Aftonandakt 30.7, 7.8 och 13.8 med Kenneth Grönroos, Sibbo. Andrum 11.9, 18.9 och 25.9 med Stefan Sigfrids, Vasa. Aftonandakt 1.10, 8.10 och 22.10 och Andrum 6.11, 18.11 och 27.11 med Sonja Rosbäck, Molpe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: