Filas nya webbsidor

fila_hfors_600Det är alltid en större medial händelse när en församling förnyar sina webbsidor – eftersom det sker rätt sällan… Fila Helsingfors – tidigare även känd som Filadelfia – har nu publicerat nya webbsidor som förverkligats med ett modernt, responsivt wordpress-tema. Designmässigt fräscht och funktionellt.

Det som på webbsidorna avspeglar det nya skedet i den tidigare enspråkigt svenska pingstförsamlingen är att man nu gått in för att vara trespråkig. Man har valt att ändra webbadressen till filahelsinki.fi och presentera ingångssidan på finska medan den svenska och engelska versionen hittas i en ”dropdown-meny”. Vilket markerar att finskan inte är ett ”andra” språk utan är majoritetsspråket i staden och att man nu valt att rikta sig till ”hela staden”. Vill du gå direkt till den svenska versionen är adressen filahelsinki.fi/sv/

Så här börjar de ledande pastorerna Johan och Lotta Forsbäck presentationen av vad Fila är:

Har du någonsin funderat över varför människor verkar intresserade av Gud och frågor kring tro och livets mening, men samtidigt inte har något intresse för kyrkan? Eller har du någonsin frågat dig vad kyrkan egentligen handlar om och vad den finns till för? Det har vi. Och därför gör vi saker annorlunda än vi tidigare gjort. Vi har utformat kyrkan så att den känns vettig både för oss och för dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: