Evolution vs Gud – film som avslöjar den blinda tron


Många människor utgår från att ”vetenskapen” redan bevisat tillförlitligheten i evolutionen som förklaringsmodell på tillvaron. I den här filmens intervjuer kommer det tydligt fram hur lätt det är att tro på ”experterna” men att det kanske inte var så klappat och klart med bevisföringen.

Living Waters är ett mediaproduktionsbolag som producerat flera tankeväckande tv-program. ”Evolution vs God – Shaking the Foundations of Faith” är den senaste i raden. Den är både underhållande och avslöjande. Videon är på engelska, på youtubeversionen kan du välja finsk eller norsk textning (eller andra språk, dock inte svenska)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.