Magnus Persson: Ta en dusch regelbundet…

mp_nyhem13Magnus Persson 22 juni 2013. Under Nyhemsveckan i Mullsjö där den svenska pingströrelsen samlades till midsommarkonferens talade även Magnus Persson (United, Malmö) i kvällsmötet den 22 juni. Han ställde frågan hur vi kan leva i och bibehålla en förvandling som är rotad i en sanning och inte i en känsla? Efter konferenskicken?

Du kan se och lyssna på Magnus Persson på Nyhemsveckans webb-tv.

Predikan börjar ca 45 minuter in i programmet, du kan hoppa direkt dit ifall du inte har tid att se inledningen av mötet (Nyhem, 22 juni 2013). Värd att lyssna på! 

Nyhemsveckan är den årliga konferens som samlar tusentals svenska pingstvänner till 10 dagar i tallskogen utanför Mullsjö. Under dessa tio dagar besöker 25.000 (unika) personer konferensen, 25.000 unika besökare följer med samlingarna på webb-tv, 1.200 barn deltar i barnkonferensen, och dessutom sänds mycket av programmet över kanal 10. Så det är rätt många som berörs av vad som händer på denna konferens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.