Sommarkonferensen närmar sig – sommarkonferensen.fi

FSPsommarkonf13_550Sommarkonferensen närmar sig och på webbsidan finns det nu aktuell information. Du hittar bl.a. programmet och en uppmaning att boka logi i god tid. Gäst-talare i år är Pelle Hörnmark, ledare för Pingst i Sverige  – och Anders och Camilla Olsson från Connect Church i Göteborg. Fred Nyman medverkar i seniorsamlingarna och för övrigt kommer dagssessionerna att handla om Bygga kyrka 2013, Mission och Familj. Inriktningen är att göra en fest för hela familjen och alla generationer. Se mer på sommarkonferensen.fi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: