Fila Helsingfors ordnar seminarium om människohandel

fila_htsem13

I hundra år trodde vi att slaveriet var utrotat, att människohandel hörde till den mörka medeltiden. Nu vet vi bättre. Man beräknar att 27 miljoner människor idag lever som slavar, och många fler blir offer för trafficking. Men det finns de som protesterar och börjat göra något åt saken.

Den kristna församlingen har ett uppdrag att ställa sig på den svages sida, att erbjuda hjälp åt den slagne, att kämpa för rätt och rättvisa i samhället. Därför är det glädjande att Fila Helsingfors ordnar ett seminarium om människohandel på lördag 20.4. kl. 14-17. 

Nina och Philip Hyldgaard från organisationen A21 gästar seminariet och berättar om deras arbete. Organisationen A21 arbetar i flera olika länder aktivt för att förebygga människohandel, skydda dem som råkat illa ut, stämma förövare och ge juridisk hjälp till offren, samt samarbeta med andra organisationer som arbetar för samma sak.

Tilläggsinformation fås på Filas Facebook-sida och om organisationen A21 hittas mer info via http://www.thea21campaign.org/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: