pingst Pastor inbjuder till konferens i januari 2013

Pastorsakademin tog slut våren 2012 – nu kommer fortsättningen.

De svenska pingstpastorernas nätverk ”pingst Pastor” – som även inkluderar en region för ”Finland” – ordnar en pastorskonferens i Stockholm 7-9 januari. Den tidigare årliga ”Predikantveckan” som hölls i början på december lades ner för pastorakademins skull och nu får den en fortsättning i form av pastorskonferensen i början av januari. Tre dagar med inspirerande möten mellan kolleger och välmatad fortbildning. Skillnaden mot pastorsakademin är att nu inbjuds alla pingstpastorer i landet (inkl. studerande och pensionerade) till konferensen.

De drygt 20 pastorer och ledare från finlandssvenska pingst som deltog i pastorsakademin är inbjudna till nätverket ”pingst Pastor” och alla som vill vara med på konferensen i januari måste registrera sig på www.pingstpastor.se. De finlandssvenska pingstpastorer som inte var med på pastorsakademin är lika välkomna att registrera sig i nätverket och anmäla sig till konferensen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.