Det är mycket som är tufft nu…

Det är mycket som är tufft nu – sa Pelle Hörnmark, ledare för svenska Pingst, till den katolske biskopen som han träffade på Sveriges Kristna Råds årsmöte i maj. – Ja, men snart är det Pingst, svarade biskopen.

Pelle Hörnmark bloggar på pingst.se bl.a. om sitt besök på Ledarkonferensen förra veckan. Han upplevde en ”stark visionär känsla över hela konferensen. Nyorientering, tydligare fokus och nystart. Lycka till Finland. Det bästa ligger framför.”

Han har inte ännu lärt sig att vi föredrar att tala om finlandssvenska – i stället för ”svenskfinska” och han lurades av Johan Forsbäcks ungdomliga framtoning – visst är Johan ung, men lägg ändå några år till Pelles uppskattning. Men annars hade han fått en positiv upplevelse av Ledarkonferensen – och den upplevelsen delade han med många andra som var med.

Tidningen Dagen rapporterar också idag att Pelle Hörnmark under Sveriges Kristna Råds årsmöte den 23 maj 2012 blev vald till dess ordförande – det är första gången en pingstledare blir ordförande för SKR. – Roligt och hedrande, tyckte Pelle enligt Dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: