Välgörenhetskonsert för barn i Indien lördag 12 maj i Sibbo

Lördagen den 12 maj kl. 18 blir det konsert för barnen i Indien i Betaniakyrkan i Sibbo. Då får Sibbo besök av bröderna Emmanuel och Shammah Nalukurthi (Winston) från Andhra Pradesh i Indien. De besöker Betania i samband med konserten, de visar bilder och berättar om verksamheten i Indien. Under konserten blir det en insamling till förmån för stenkrossarbarnens skola. Mer info om behoven under konserten. Under konserten får du lyssna till Olle Granqvist – country/gospelsångaren från Träskby – och dessutom Seppo J.Järvinen som ackompanjerar en än så länge okänd musikalisk storhet :) Mer om detta senare.

Efter konserten blir det servering och frågor&svar med bröderna Winston. Betania har under flera år understött arbetet med tre skolor för daliter (scheduled tribes) i Andhra Pradesh. Ett stort antal faddrar gör det möjligt för ca 400 barn att få gratis skolgång – barn som annars inte skulle få gå i skolan överhuvudtaget. Plus att ytterligare drygt 300 kan gå i skola mot normal avgift.

Är du fadder, vill du bli fadder eller är du annars bara intresserad av Indien, av att hjälpa utsatta barn och familjer och vill lyssna till god musik samtidigt – då är du varmt välkommen till Betania lördagen den 12 maj kl. 18!

Konserten genomförs i samarbete med FSPM (Finlands svenska Pingstmission) som administrerar detta skolprojekt som också får stöd från utrikesministeriets biståndsavdelning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: