Även i Hong Kong är ledarkonferensen på första sidan

Pastor Stefan Sigfrids (Sion Vasa) och Gabriel Grönroos (FSPM) är för tillfället (20 april) på besök hos missionärerna Andreas och Laila Pettersson på ön Leyte i Filippinerna. På vägen dit mellanlandade man i Hong Kong och passade då på att testa om man hittar information om Ledarkonferensen även i Hong Kong.

Och visst gav undersökningen resultat.

I den lokala Hong Kong Apple Store bjöd nya iPad på alldeles utmärkt information om Ledarkonferensen. Stefan Sigfrids är lycklig över den globala spridning informationen om Ledarkonferensen ser ut att få.

🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.