The Chosen – säsong 4 till påsk?

Säsong 4 av tv-serien ”The Chosen” visades i februari 2024 på biografer i USA och några andra länder. När den kommer i appen – och då blir tillgänglig för alla – är inte annonserat, men en rimlig gissning är att det sker till påsk. – Trodde jag i februari. Det visar sig nu att bolaget bakom ”The Chosen” har brutit samarbetet med distributionsbolaget Angel och att man har några rättsliga efterspel som tydligen påverkar tidtabellen. Därför har man också publicerat en egen app ”The Chosen”. Det är fortfarande (vid påsk) oklart när serien kommer att kunna distribueras via appen och youtube.

En annan orsak till strategin med att först visa serien på biografer är att man behöver mer pengar för att kunna fortsätta produktionen av 3 säsonger till. Och för att kunna distribuera serien gratis via appen i fortsättningen. Här i alla fall trailern till säsong 4 som ger lite försmak.

Serien ”The Chosen”, som följer med Jesus och hans lärjungars liv och verksamhet, har väckt stort intresse världen över. Antalet visningar tickar uppåt, närmar sig 600 miljoner för de 3 första säsongerna med 8 avsnitt var. I år valde man att börja visningarna via biografer i USA, vilket har visat sig mycket populärt. Men naturligtvis är de stora tittarskarorna beroende av andra kanaler som webben och appen.

Den som vill se de tre första säsongerna kan göra det på webben via watch.thechosen.tv – Det är bara en tidsfråga innan säsong 4 också kommer till den här webbplatsen.

Det går också bra att se de tre första säsongerna via appen ”The Chosen”. Appen är bra för den som vill se serien var som helst utan att behöva öppna en dator – och den som har en smart-tv kan också visa serien via sin TV. Alltid bättre med större skärm.

En kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.