Betesda Church söker barn- och ungdomsledare

Den växande pingstförsamlingen Betesda Church i Raseborg söker nu barn- och ungdomsledare på deltid från början av 2021. Här kommer hälsningar från församlingens pastor, Fredrik Martin:

Har du ett stort hjärta för barn- och unga, och brinner du för att jobba med att utveckla barn- och ungdomsarbetet? Är du duktig på att inspirera och koordinera ett team?

Då är det dig vi söker! I denna roll kommer du, i samarbete med församlingens pastorer verka för att församlingen kontinuerligt arbetar för och lyfter upp barnen i vår församling samt vara ansvarig för våra verksamheter så som t.ex. söndagsskola, ungdomssamlingarna och barnläger.

Kärnan i tjänsten är våra barnsamlingar Betesda Kidz i samband med gudstjänsterna och ungdomssamlingarna på fredagskvällar.

Tycker du detta låter intressant? I så fall vill vi gärna höra från dig! Vi värdesätter utbildning och tidigare erfarenheter men lägger också stor vikt vid att hitta rätt person som brinner för uppdraget. Vi välkomnar därför alla intresserade att söka.

Arbetsomfattning:
Detta är ett moderskapsvikariat med början 1.1.2021 på 20-40%.

Ansökan:
Skicka din ansökan via e-post till: info@betesdachurch.fi senast den 1.11.2020. För mera information kontakta Fredrik Martin, 050-402 2223.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: