Nyhemsveckan och Juhannuskonferenssi 2018

nhm18_2_650

FSP Sommarkonferens i Borgå avslutades 10.6, men det finns flera intressanta konferenser att vara med om under sommaren. Nyhemsveckan i Mullsjö börjar fredag 15 juni och pågår till söndag 24 juni. Många samlingar sänds direkt på webbtv och läggs till arkivet så du kan se på dem senare. Juhannuskonferenssi i Keuruu börjar onsdag 20 juni och pågår till söndag 24 juni. Även Juhannuskonferenssi sänder sina samlingar på webben, via UskoTV.
nhm18_300Nyhemsveckans tema 2018 är ”För den här världens skull” medan Juhannuskonferenssi’s tema är ”Tulevaisuus ja toivo” (Framtid och hopp). Mika Yrjölä från Saalem i Helsingfors medverkar i två samlingar i Nyhem och Johan Forsbäck från Fila Helsingfors medverkar i en samling i Juhannuskonferenssi (lördag).

juhkonf18_650

Nyhemsveckan är den svenska pingströrelsens största sommarkonferens (man har också Lapplandsveckan) och Juhannuskonferenssi är den finska pingströrelsens stora sommarkonferens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.