FSP Sommarkonferens 2018 – programmet

somfest18_650

Sommarkonferensen i Borgå börjar torsdagen den 7 juni 2018 med att representanter från de olika pingstförsamlingarna samlas till en ledardag (förkonferensen) då en del gemensamma frågor behandlas och FSPMs vårmöte hålls. Den offentliga delen av konferensen startar med kvällsmöte kl 19.

Programmet:

Torsdag 7 juni

Kl 19: Konferensstart – Kvällsmöte med Anders Olin, föreståndare i Sionförsamlingen i Vasa, som talare. Barnkonferenssamling (för barn upp till 9 år) med Marina Andersson (från Gränna pingstförsamling) parallellt med kvällsmötet. Tweenies (10-13 åringar) samlas tillsammans med Heli Eskman och team från Sibbo Betania.

Fredag 8 juni

Kl 9.30 Bön & Lovsång
Kl 10 Bibeltimme 
Kl 11 Kaffe/fika/paus… Caféet öppet hela dagen.
Kl 11.30 Seminarier 1
Kl 12.30 Lunch på skolan för dem som bokat mat, övriga på stan
Kl 15 Seminarier 2
Kl 17 Middag på skolan för dem som bokat mat, övriga på stan
Kl 19: Kvällsmöte med Richard Svensson (Sverige), som talare. Barnkonferenssamling (för barn upp till 9 år) med Marina Andersson (från Gränna pingstförsamling) parallellt med kvällsmötet. Tweenies (10-13 åringar) samlas tillsammans med Heli Eskman och team från Sibbo Betania.
20.30 Kvällsbit från Konferens-caféet.

Lördag 9 juni

Kl 9.30 Bön & Lovsång
Kl 10 Bibeltimme 
Kl 11 Kaffe/fika/paus… Caféet öppet hela dagen.
Kl 11.30 Seminarier 1
Kl 12.30 Lunch på skolan för dem som bokat mat, övriga på stan
Kl 15 Seminarier 2
Kl 17 Middag på skolan för dem som bokat mat, övriga på stan
Kl 19: Kvällsmöte med Richard Svensson (Sverige), som talare. Barnkonferenssamling (för barn upp till 9 år) med Marina Andersson (från Gränna pingstförsamling) parallellt med kvällsmötet. Tweenies (10-13 åringar) samlas tillsammans med Heli Eskman och team från Sibbo Betania.
Kl. 20.30 Kvällsbit från Konferens-caféet.
Kl. 21.30 Uprising – Borgå Summer Edition – ungdomsmöte

Söndag 10 juni

Kl 11: Festgudstjänst med Johan Forsbäck (Fila Helsingfors), som talare. Barnkonferenssamling (för barn upp till 9 år) med Marina Andersson (från Gränna pingstförsamling) parallellt med mötet. Tweenies (10-13 åringar) samlas tillsammans med Heli Eskman och team från Sibbo Betania.
Kl. 13: Lunch på skolan för dem som bokat mat, övriga på stan eller på vägen hem…

Barnkonferensen, tweenies och ungdomarna har program även under dagen, se mera info om den saken på plats…

5 kommentarer

  1. Jag söker rubrikerna för seminarierna FSP Sommarkonferensen 2018 i Borgå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.