FSP Sommarkonferens 2018

somfest18_bor_980Välkommen på Sommarfest till Borgå! 7-10 juni 2018
Efter en paus på många år är det nu dags att bjuda in till pingstkonferens i Borgå. Eller Sommarfest, som vi valt att kalla det. För visst är det fest då vi träffar vänner och bekanta som vi annars inte träffar så ofta! Och visst är det fest då vi som en stor skara Guds barn får samlas för att ta del av Hans ord och tillsammans ge Honom den ära som bara tillhör Honom!

En fest där alla kan trivas!
I en tid som mer och mer präglas av uppdelning, uppdelning av generationer, uppdelning av arbetsliv och fritid, uppdelning av gemenskap öga mot öga och gemenskap genom en skärm, uppdelning av finländare och nyfinländare, vill vi försöka skapa en konferens som blir en fest där vi alla kan trivas! Där vi alla kommer tillsammans på samma nivå, som Guds barn! Det finns så många krafter som vill splittring men Jesus kom för att samla och förena och återkoppla. Det vill vi samlas kring denna Sommarfest!

Ta riktning mot framtiden
Årets tema; ”Nästa steg” handlar om hur livet med Gud inte är statiskt. Vi kan inte, och skall inte leva på gamla välsignelser, utan på samma sätt som Herrens nåd är ny varje morgon får vi börja varje dag med att be Herren leda oss i Nästa steg framåt för den dag och tid som är. Han vill leda oss som individ, som familj, som församling och som rörelse framåt. Därför har vi valt detta tema som vill visa på att Gud alltid är beredd att visa vart vårt nästa steg skall leda oss.

Innehållsrikt program
Huvudtalare i år är Richard Svensson från Sverige. För barnkonferensen svarar Marina Andersson, också från Sverige, och känd från tidigare konferenser. Konferensen börjar med ledarsamlingar på torsdag morgon och det egentliga inledningsmötet är på torsdag kväll kl. 19. Mer info om talare, seminarier och allt annat som händer under dagarna kommer inom kort.

Kolla upp Sommarkonferensens facebooksida efterhand för mer info om konferensprogrammet.

rasse350

 

Rasmus Forsman
Filadelfiaförsamlingen i Borgå

2 kommentarer

  1. Hej!
    Anmälde mig till maten, fick nog ett meddelande om pris och ett bankkonto. Tyvärr har de uppgifterna försvunnit under en kortare utlandresa. Kan ni skicka dem på nytt så bitalar ja omgående! Tack!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.