Empowered21 – pingstkonferens i London maj 2016

lon_pec16_300Nätverket Empowered21 som samlar pingstkarismatiker från hela världen ordnar i år en konferens i London. Empowered21 är ett initiativ från Oral Roberts University men samlar pingstledare på ett brett fält och även PEF (Pentecostal European Fellowship) är med i arrangemanget. Empowered21 listar många kända namn i sin ledargrupp – allt från Brian Houston till Arto Hämäläinen, från Marilyn Hickey till Reinhard Bonnke.

Årets konferens, Empowered21 Europe Congress and Pentecost Celebration, ordnas i London 11-13 maj, dvs pingstveckan. Konferensplats är Ruach City Church (The Gaumont State Theater) på 197-199 Kilburn High Road.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.