EC14 i Vasa

ec14_600 Sionförsamlingen i Vasa ordnar varje år en påskkonferens, som man kallar EC (för Eastern Conference). Huvudtalare i år är Sara och Patrik Lindholm från församlingen United Malmö.

Så här skriver man på EC14:s webbsida: EC14 startar torsdagen den 17 april och avslutas söndagen den 20 april. Temat för i år är “Face to Face”. Vi vill lägga fokus på att varenda människa ska få ett personligt möte med Gud. EC arrangeras av Sion i Vasa, i samarbete med FKF, och äger rum i Sion på Skeppsgatan 11.

Pris
Under EC uppbärs ingen avgift av dem som anmält sig. Istället tar vi upp en frivillig gåva där alla får ge det som man tycker är lämpligt och har möjlighet till. Vi vill att alla ska kunna delta i EC och därför får var och en ge efter egen förmåga. Den totala kostnaden för en deltagare ligger kring 50 euro för hela EC14.

Logi
Logi ordnas i klassrum i Vöyrinkaupungin koulu som ligger på andra sidan gatan från Sion. Ta med eget liggunderlag! Om du behöver logi ber vi dig anmäla detta till festivalkansliet eller i din online-anmälning.

Mat
Det serveras mat (morgonmål, lunch, middag och kvällsfika) under festivaldagarna. För personer som inte anmält sig kostar frukost och kvällsmål 2€, lunch 4,50€, lunch för barn under 12 år 2,50€ och middag 3€. För den som är anmäld är maten kostnadsfri.

Anmäl dig
Det är viktigt att du anmäler dig till EC, bl.a. för att vi skall veta hur mycket mat som behövs och så att vi kan ordna sovplatser åt alla som behöver logi. När du är anmäld behöver du dessutom inte betala för maten under EC. Efter att festivalen har börjat bör du kontakta festivalkansliet och bekräfta din anmälan.

Buss från södra Finland
Buss ordnas för de som vill komma till EC från södra Finland. Du kan anmäla dig till bussen i samband med din festivalanmälan. Pris: 30 € tur och retur (samma pris för alla) – Endast ena vägen: 20 €

Tidtabell: (torsdag 17.4)
10.00 Ekenäs busstation
10.20 Karis busstation
10.40 Ingå St1
11.30 Helsingfors Kiasma
Ankomst till Vasa ca 18.00

Retur efter förmiddagsmötet på söndag 20.4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.