FSP Sommarkonferens 26-29 juni i Raseborg

fsp_sommarkonf14_600Veckan efter midsommar är det dags för Sommarkonferensen i Ekenäs bollhall (Raseborg) och förberedelserna är i full gång. Värdförsamling är Betesdaförsamlingen i Ekenäs, men en sommarkonferens är alltid ett kollaborativt pussel där många olika församlingar och många olika personer bidrar till en mångsidig helhet.

Det blir kvällsmöten, seminarier, temasamlingar, bibelstudier, sång&musik, barnens egen konferens, Pre Teen, fotbollsturnering, skriver man i förhandsinfon. Gästtalare blir Lennart och Carolina Torebring från Södermalmskyrkan i Stockholm, samt Magnus Persson från United Malmö. Dessutom deltar naturligtvis olika pastorer och ledare från finlandssvenska pingstförsamlingar.

Missionärerna och biståndsarbetarna Andreas och Laila Pettersson (FSPM) kommer att besöka konferensen med färsk information från återuppbyggnadsarbetet på ön Leyte i Filippinerna. De har sedan tyfonen Haiyan/Yolanda i november varit fullt sysselsatta med katastrofhjälp och återuppbyggnadsarbete i kommunen Merida på västra Leyte. Tusentals människor har fått hjälp genom deras arbete genom Family Help Project tillsammans med alla lokala medarbetare. På konferensen kan du tala med dem direkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: