Sommarkonf 13: Församlingarnas internationella arbete

konf13_missionsutsDe finlandssvenska pingstförsamlingarna har i decennier haft ett mycket internationellt perspektiv på sitt församlingsbygge. Så gott som alla församlingar har ett engagemang i en missionär, ett projekt eller ett samarbete med nationella församlingar i något land. Genom den gemensamma organisationen FSPM (Finlands svenska Pingstmission) koordineras en stor del av arbetet.

På Sommarkonferensen presenteras församlingarnas internationella arbete i Missionsutställningen där Gun-Britt Sandström (FSPM:s kontor) och Laila Saleh (information) byggt upp en trevlig monter med bilder, video, fontän, nyhetsblad och en hel del annat. På bilden har de fått sällskap av Fredrik Ekholm som i många år varit ansvarig för stora insamlingar genom ICCC (International Christian Chamber of Commerce) för projekt i Västafrika.

Om du är på väg till Sommarkonferensen under veckoslutet kan det vara värt att ta en sväng via Missionsutställningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.