Hillsongs Europa-konferens i Filadelfiakyrkan, Stockholm

Hillsong ordnar två konferenser i Europa i oktober – den ena i Holland och den andra i Stockholm (10-12 oktober). Tack vare entusiastiska bibelskolelever och ett strategiskt nätverkande har det bildats Hillsong-församlingar i flera stora städer i Europa (London, Paris, Stockholm, Köpenhamn, Amsterdam, Konstanz (Tyskland), Kiev, Moskva).

Hillsong Stockholm är en del i Hillsong-nätverket, men har också goda relationer med svenska Pingst. Därför är det inte så konstigt att man hyr in sig i Filadelfiakyrkan – som ju är en rymlig lokal med 2.200 sittplatser.

Även från Finland kommer man att resa till konferensen. Filadelfia Helsingfors ordnar gruppresa – vilket gör att man får ner deltagarkostnaderna något. Priset rör sig kring 160 €, därtill kommer förstås resan och boendet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: