Församlingar på facebook – fyll i enkät/se resultat

Allt fler finlandssvenska pingstförsamlingar har en facebook-sida. Eftersom en stor del av yngre, medelålders och även pensionärer numera nästan dagligen kollar sina facebooksidor är det där man vill in med aktuell info från församlingen. Facebook har blivit det nya torget där man utbyter senaste nytt.

Det kunde vara intressant att göra en undersökning vilken infokanal som har största betydelsen. De olika kanalerna kompletterar varandra, så de kan alla behövas – men i praktiken, hur ofta läser du församlingens tidningsannons, nyhetsblad, webbsida i jämförelse med din egen facebooksida? Om du tillhör en församling som har facebooksida – gillar du den? Är du alltså ”vän” med din församling och får därmed alla uppdateringar därifrån in på din egen loggsida? Eller är det den personliga kontakten i möten med människor som är din viktigaste källa?

Hur är det i dagsläget? Vilken infokanal som församlingen använder är den du återkommer till oftast? Låt oss göra denna enkla undersökning – kryssa i enkäten nedan:

Här några församlingar som redan har facebooksida:

Trackbacks

  1. […] mera? Det är i regel mer färska uppdateringar på församlingarnas facebooksidor än på den egentliga webbsidan. Vilket är naturligt då facebook är enkelt att uppdatera och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: