Dag 2 på Ledarkonferensen 2012

Raseborgsdelegationen bänkar sig med hett, gott kaffe innan den första sessionen på dag 2 under Ledarkonferensen 2012. Drygt 100 ledare från de finlandssvenska pingstförsamlingarna samlas för att prata ihop sig om nödvändiga förändringar.

Efter gårdagens lägesanalys och förnyad definition av uppdraget kommer dagen att handla mer om den konkreta process av förändring för att församlingarna ska kunna nå, vinna och döpa fler människor än under de senaste åren.

Patrik Hellström startar upp med att berätta om pastorsakademin som 25 ledare deltog i – den är nu avslutad. Nu ska vi gå vidare…

Hur ska en gammal församling komma in i entrepenörskulturen igen? Hellström presenterar några av de krisområden församlingarna behöver hantera – och levererar sina svar på vart och ett av dem. Tydligt och klart. Något att applicera på varje lokal situation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.