Hillsong seminarium och konsert i Filadelfia Helsingfors

Filadelfia i Helsingfors får besök av Hillsong Stockholm den 24-25 mars, det blir både seminarium och konsert. Församlingen Hillsong i Sydney, Australien, har varit stilbildande i flera år när det gäller att skapa ny lovsångsmusik. Men även sättet att utveckla församling har fått många beundrare och efterföljare. Deras bibelskola har utbildat tusentals blivande församlingsarbetare och numera har det därför uppstått Hillsong församlingar i flera stora städer, även i Europa. Hillsong Stockholm samlas i Nalen och har flera gudstjänster per söndag för att alla ska få plats.

Nu blir det besök av teamet och musikerna från Hillsong Stockholm i Helsingfors. För alla som gillar välgjord modern lovsångsmusik och modern församlingskultur är det här ett riktigt intressant event.

Filadelfiaförsamlingen inbjuder alla som vill vara med att anmäla sig. För att nå så många som möjligt kommer språken att vara engelska och finska (även om man nog kan tala svenska med arrangörerna…)

Mer info och anmälning/biljetter till konserten hittar du på Hillsong Helsinki webbsidorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.