FSP Ledardagar 2018 i Ekenäs

betes_chu_eke2_650

Är du i en ledaruppgift i din församling? I mars arrangeras de finlandssvenska pingstförsamlingarnas (FSP) årliga Ledardagar, närmare bestämt den 9-10 mars 2018 i Betesda Church i Ekenäs (bilden). Om du är pastor, äldste, styrelsemedlem, barnledare, ungdomsledare, smågruppsledare, lovsångsledare eller vilken annan ledare/ansvarsbärare i församlingen som helst – då är de här dagarna för dig!

Temat för ledardagarna är: Kyrkan 2030 – vad ser vi framför? Vilka utmaningar finns för oss idag om vi vill vara en attraktiv kyrka år 2030? Hur påverkar samhälleliga trender oss som församlingar? Vad är Guds bild av framtiden?

Inbjudna talare är Kirsi Mentu och Tomas Forsbäck från församlingen Suhe Helsinki, samt Muayad Namrood (arabisk pastor i församlingen Saalem, Helsingfors)

betes_chu_fre_250Fredrik Martin, föreståndare för Betesda Church, hälsar dig välkommen till de här dagarna: Varmt välkommen att delta i dagar av uppbyggelse och inspiration för att lyfta fram Guds rike i Finland.

Betesda Church hittar du på Långgatan 19 i Ekenäs. Betesda Church är idag en multikulturell församling med verksamhet på 4-5 språk – inte minst arabiska. Mera info om Betesda Church hittar du på deras webbsidor eller på facebook.

Ledardagarna börjar med lunch på fredagen kl. 12 och slutar på lördag eftermiddag – sista samlingen börjar kl. 15.

Anmälning till info@betesdachurch.fi

Kostnader: Att vara med på FSP Ledardagar kostar 25€ per dag. För båda dagarna alltså 50€. I den avgiften ingår lunch och kaffe under dagarna. Logi får var och en själv fixa.

betes_chu_lopp_350Betesda Church bedriver ett stort loppis anslutning till kyrkan. Väl värt ett besök! Om du är i Ekenäs den 5 maj så ska du definitivt vara med på Betesda Church stora LOPPISJIPPO.

Uppgifterna tagna från tidningen Livet och bilderna från Betesda Church webb och Facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.