Barnläger och familjeläger i Nyland

barnlag16_980Några församlingar i Nyland ordnar ett barnläger på lägergården Sjömansro i Lappvik (väster om Ekenäs) 27-30 juni. Barnlägret är till för 7-12-åringar och ledarna kommer från pingst- och missionsförsamlingarna i Sibbo och Borgå, samt Betesda Church i Raseborg i samarbete med FMU. Anmälan till www.fmu.nu senast 27.5.

Genast efter barnlägret startar familjelägret med samma arrangörer. Presenteras så här: Vi satsar på gemenskap med Gud, familjen och varandra. Vi kommer att hinna med bland annat simning, utevistelse, undervisning, intressegrupper och Jesus! Anmälan till www.fmu.nu senast 1.6.

famlager_16jpg

Kategorier:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.