Bygga kyrka 2013

I morgon (16.11.) börjar Ledardagar för Finlandssvenska Pingst på SÖFF i Närpes. Temat är Bygga kyrka 2013 och kommer följaktligen att handla mycket om att bygga.

Hur bygga bra strukturer som ger en fungerande organisation? Hur bygga bra relationer till nya människor på den plats där vi bygger kyrka? Hur bygga ledarteam som drar åt samma håll? Hur bygga liv som hämtar vägledning från ”Ordet och bönen”? Hur bygga nätverk mellan ledare och församlingar som stöder det vi vill göra?

Drygt 70 personer är anmälda till dagarna, vilket är mer än på länge. Det kan betyda att rekryteringen av nya ledare i församlingarna har gett resultat. Det kan betyda att viljan har vuxit större till att seriöst nätverka och att utveckla det arbete man är involverad i. Det kan betyda att den uppgift som den nationella ledaren Stefan Sigfrids fått skapat förväntan och intresse för vad som nu ska ske. Det kan betyda något helt annat…
🙂

Det blir en del bloggande från dagarna. Stay tuned.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: