Tidningen Livets webbsidor

Tidningen Livet publicerar på sina webbsidor ett urval av artiklar och bilder från tidigare utgivna nummer av tidningen. Naturligtvis också presentation av redaktionen och kontaktuppgifter. Du kan prenumerera på tidningen genom att fylla i formuläret på webben.

Snabb uppdatering av material får du via Livets Facebooksida.

Tidningen Livet finns också på den finlandssvenska tidskriftsportalen SKRIFTLY. Ett enkelt, snabbt och förmånligt sätt att läsa 20+ svenska tidskrifter á 4,99€/mån. När du registrerar dig för första gången får du en gratis månad att prova på.

Tidningen Livet är den finlandssvenska pingströrelsens tidning. Berättelserna om människor, händelser och platser är därför ofta förankrade i finlandssvenska Pingst. De personliga berättelserna om människors liv och tro är tidningens huvudfokus. Samtidigt har redaktionen ambitionen att behandla aktuella ämnen av mer allmänt intresse. Man vill förklara trons hemligheter på ett sätt som vanligt folk begriper.

Läs mer på tidningen Livets webbsidor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: